Facebook
ДГ №38 "Маргаритка" - Община Варна
Бъдещето расте при нас!

Седмица на достъпа до добра храна 16.10.-27.10.2021 г.

 

ГОДИШНИ НАГРАДИ „ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА‘2021“

В РАМКИТЕ НА VIII НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА“

ПОД ПАТРОНАЖА НА МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ

ЧАСТ ОТ НЕЗАВИСИМИТЕ ДИАЛОЗИ В РАМКИТЕ НА ФОРУМА НА ООН ЗА СИГУРНОСТ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ‘2021

 

На 26 октомври 2021 от 14.00 ч. фондация „Българска месна традиция“ и Граждански институт обявяват на онлайн церемония годишни награди „Достъп до добра храна“. Наградите са учредени през 2014 година и имат за цел да засвидетелстват обществено признание за инициативите и цялостната дейност на номинирания за приноса към разширяването на достъпа до добра храна като обществено признание. 

ДГ № 38 "Маргаритка" е наградена в Категория "Детска градина" - за постоянните усилия за подобряване на хранителната грамотност на най - малките чрез грижи за зеленчуците в собствената образователна градина, чрез приготвянето, консервирането и консумацията на реколтата от градината. Взехме участие и в Конференцията с доклад и презентация

Наградите за 2021 г. се връчват в рамките на националната конференция „Достъп до добра храна: Предизвикателства пред сигурността и устойчивостта на хранителните системи“ 26-27 октомври 2021. Тази година конференцията е под патронажа на Министерство на земеделието, храните и горите и е част от Независимите диалози на ООН за сигурност на хранителните системи‘2021.

 

 

Прикачени документи

Грамота и плакет
Грамота